NOAD VIERT GOUDEN BESTAANSFEEST

Op zaterdag 14 september 2019 wordt het gouden jubileum officieel gevierd.

De wandelsportvereniging NOAD Bocholtz is op 12 juli 1969 opgericht. In 2019 bestaat wsv NOAD dus 50 jaar. Begonnen als een klein groepje wandelaars uitgegroeid tot een gezonde, goed functionerende vereniging van ruim 120 leden. Het jubileumjaar 2019 willen we nadrukkelijk gebruiken om NOAD nog meer op de kaart te zetten. Al onze wandelactiviteiten staan dit jaar in het teken van het 50 jarig bestaan.

Feestprogramma

De viering van het 50 jarig bestaansfeest begint ’s middags met een H. Mis waarna op de trappen voor de kerk een groepsfoto van de jubilerende vereniging wordt gemaakt. Aansluitend worden de leden ontvangen met een aangeklede kop koffie in een feestelijk versierde zaal in café Oud Bocholtz. Vervolgens zullen de 12 jubilarissen worden gehuldigd een interne bijeenkomst.

Om 19.00 uur start de openbare receptie in café Oud Bocholtz, Past. Neujeanstraat 11 te Bocholtz (t.o. de kerk) waar iedereen die de jubilerende vereniging en haar (jubilerende) leden een warm hart toedraagt, uitgenodigd is om hen te komen feliciteren.

Open feestavond

Na afloop van de receptie start een open feestavond waar iedereen van harte welkom is. De muzikale omlijstingwordt verzorgd door DJ Jo de la Haye alias Flügel.

Tijdens de avond zullen er optredens zijn van de bekende duo’s “Domm en Dööl” en “Power Buam”.

De Gouden Jubilarissen:

v.l.n.r. Anita van de Poel-Eussen, Piet Schillings, Mia Martens, Ingo Presse, Tiny Presse-Heijen, Chris Gijselaers, Maria Deguelle-Bock, en Jo Deguelle (Hub Corneth staat niet op de foto)

50 JAAR WANDELVERENIGING NOAD BOCHOLTZ 1969-2019

Algemeen
De wandelsportvereniging NOAD Bocholtz is op 12 juli 1969 opgericht. In 2019 bestaat wsv NOAD dus 50 jaar. Begonnen als een klein groepje wandelaars uitgegroeid tot een gezonde, goed functionerende vereniging van ruim 120 leden. Het jubileumjaar 2019 willen we nadrukkelijk gebruiken om NOAD nog meer op de kaart te zetten. Al onze wandelactiviteiten zullen in het teken staan van het 50 jarig bestaan. Zo hebben we de Keiendorptocht 2019 verschoven naar 31 maart zodat we op 30 juni de ‘Jubileumtocht 50 jaar NOAD’ kunnen houden. Natuurlijk staan ook de sinds jaar en dag bekende wandeltochten ‘de Mergellandroute’, ‘Woensdagwandelingen’ en ‘Oliebollentocht’ op het programma in 2019.

Feestdag
Uiteraard laat het bestuur deze mijlpaal in het bestaan van onze vereniging niet zo maar voorbij gaan.
Op zaterdag 14 september 2019 zal het 50 jarig bestaan van onze wandelvereniging groots worden gevierd. Het zal geen tentfeest worden zoals bij het 25 jarig bestaan maar wel een hopelijk feestelijke, spetterende en gezellige feestdag en feestavond.
Een jubileumcomité bestaande uit Elly Gijselaers, Hans Hermes, Henk Snackers en Ger Reneerkens, onder voorzitterschap van Piet Schillings heeft van het bestuur de opdracht en de vrije hand gekregen om deze feestdag voor te bereiden en te organiseren.

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
Traditioneel wordt om 14.00 uur begonnen met een H. Mis in de kerk van Bocholtz. Daarna gaan we met zijn allen naar ons clublokaal Oud Bocholtz (tegenover de kerk) waar na een kop koffie/thee de interne huldiging zal plaatsvinden. Rond 17.00 uur zullen we gaan genieten van een ongetwijfeld heerlijk warm/koud buffet. Vanaf 19.00 uur is er een openbare receptie waar voor iedereen gelegenheid is om zowel onze jubilerende vereniging als onze 50 jarige en 25 jarige jubilarissen te feliciteren. Daarna start een open feestavond die toegankelijk is voor iedereen die NOAD een warm hart toedraagt en/of een gezellige avond met ons wil vieren. Uiteraard zullen er ook een aantal befaamde artiesten optreden. Welke dat zijn, zal op een later tijdstip worden onthuld. Het moet nog even spannend blijven.

Jubilarissen
We hebben op die dag in totaal 12 jubilarissen:

50 jaar lid zijn:
Hub Corneth uit Bocholtz
Maria en Jo Deguelle uit Wijlre
Chris Gijselaers uit Bocholtz
Mia Martens uit Maastricht
Anita van de Poel uit Bocholtz
Tiny en Ingo Presse uit Aken
Piet Schillings uit Simpelveld

25 jaar lid zijn:
Jos en Karin Geurts uit Hoensbroek
Sjef Schrijen uit Bocholtz

Tot zover een eerste informatie. In de jaarvergadering zal een verdere toelichting worden gegeven.