Programma 2018

Brasserie de 3sprong

Kruinweg 3, 6369 TZ Simpelveld

Irmstraat 23 6369 VL Simpelveld

Wandelen bij wsv NOAD is méér dan alleen het lidmaatschap of de georganiseerde tochten. Het verenigingsleven is óók spontaan met een of meerdere leden zelf een wandeling ondernemen. NOAD kent verschillende groepjes die ontstaan zijn en waarbij men uit eigen beweging gaat wandelen. Soms bereikt ons de vraag of iemand bij zo'n groepje kan aansluiten. Uiteraard is iedereen welkom en juichen we dit toe. De groepjes ontstaan vaak spontaan en de lengte van de wandeling, de frekwentie en de snelheid is afhankelijk van de deelnemers.

In het jubileumjaar willen we hier graag meer aandacht aan geven en we nodigen de leden uit om hun activiteiten met ons te delen. Hier op de website of op onze facebookpagina willen wij dat graag faciliteren.

Op welke wijze? Dat is nog niet helemaal duidelijk maar denk eens aan een overzicht van wandelingen waar je naar toe wilt gaan en het benoemen van eventuele contactpersonen waar je meer informatie kunt verkrijgen. Een andere mogelijkheid is het posten van een verslag of routebeschrijving hier op onze website of facebookpagina. Ook kun je foto's van onderweg delen of GPS tracks, die ook te downloaden zijn, zodat anderen de gelopen route kunnen nalopen.

Hebben jullie meer suggesties, deel die dan met ons. Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.