De Woensdagtochten zijn er weer  

Op woensdag 5 oktober organiseert  Wsv NOAD alweer de laatste Woensdagwandeltocht van het jaar vanuit in Simpelveld. De woensdagtochten zijn ideale tochten voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en gezond uitje op een doordeweekse dag tegen wandelvriendelijke prijzen.

De parkoersbouwers van Wsv NOAD hebben ook de laatste tocht weer gezorgd voor een aantrekkelijk  parkoers met veel rustige veld- en boswegen. Onderweg kunt u genieten van prachtige vergezichten op Zuid-Limburgse land.

Men kan de 5 en 10 km wandelen, wilt u 15 km wandelen dan kan dit ook door na de lus van 10 km ook nog de lus van 5 km te wandelen.

Op woensdag 5 oktober wandelt de 5 km  in de omgeving van Molsberg en de Huls.

Het parkoers van de 10 km brengt de wandelaar via Baneheide naar Nyswiller om vervolgens via het Kolmonderbos richting Bocholtz te wandelen alwaar een rustplaats wordt ingericht. Vervolgens gaat het via rustige veldwegen terug naar de start in Simpelveld.

De start is vanaf Brasserie Perron 4, Stationstraat 20 in Simpelveld. Hier kan men parkeren op de parkeerplaats van de ZLSM

 

Starttijd:              10 en 15 km van 08.00 – 13.00 uur

                                               5 km van 08.00 – 14.00 uur.

                               Het startbureau sluit om 16.30 uur.

Inschrijfgeld:     € 3,00. Leden van erkende wandelsportorganisaties ontvangen € 1,- korting.

Er zijn verschillende stickers te koop voor € 0,25. IVV stempel is aanwezig.

Bij de inschrijving ontvangt iedere wandelaar een versnapering voor onderweg.

 

Inlichtingen:      Dhr. Han Pirovano, tel. 06-12534731

                               e-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                         website: Woensdagtochten (wsv-noad.nl)

 

 

Brasserie Perron 4, Stationstraat 20, 6369 VJ Simpelveld (bij station Simpelveld)

 

Parkeren is mogelijk en gratis op de volgende lokatie's.

  • Bij het station

  • Op 500 m afstand, bij de brandweerkazerne

  • Op 800 m parkeerterrein bij de Driesprong en vakantiepark

De Woensdagwandelingen zijn uitermate geschikt voor iedere wandelaar, kinderen en senioren. De routes worden gemarkeerd door pijlen met het opschrift en logo van wsv NOAD en met een wit markeringslint met het opschrift van onze sponsor Rabobank.

Voor al onze woensdagtochten is er géén eigen rust- of verzorgingspost onderweg. Wel is er een mogelijkheid op de route om bij een café een versnapering te gebruiken. Dit is tevens de gelegenheid voor een sanitaire stop.

De route is naast de markering te downloaden op uw mobieltje of op een GPS. Uiteraard is het ook mogelijk om de beschrijving van beide routes te printen en als afdruk mee te nemen. Hiervoor kunt u de route als kaartje, als routebeschrijving én als gids met de bezienswaardigheden onderweg printen. De route staat op routeYou en kunt u ook via de routeYou app op uw telefoon plaatsen (vanuit de appstore) en online volgen. Klik op onderstaande links en u kunt de routes afdrukken.