De Keiendorptocht  

 

 

KEIENDORPTOCHT in SIMPELVELD

Zondag 26 juni 2022

 

WSV NOAD (Nooit Ophouden Altijd Doorgaan) organiseert zondag 26 juni de Keiendorptocht.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen we niet starten vanuit Bocholtz maar vanuit Brasserie Perron 4 bij het station in Simpelveld, alwaar ruime parkeerruimte voorhanden is.

Ook kan men hier genieten van aankomende en vertrekkende stoomtreinen.

De Keiendorptocht is afgeleid van de “Kei van Bocholtz”, een voor deze regio ongekend grote zwerfkei welke bij opgravingen werd gevonden en momenteel nog steeds het centrum van Bocholtz siert.

De ligging van Simpelveld geeft ons de mogelijkheid tot het uitzetten een wandeltocht over rustige wandelwegen waarbij de oude “smokkelweggetjes” niet zijn vergeten.

Het parkoers van de Keiendorptocht gaat rondom Simpelveld en natuurlijk richting Bocholtz  en het aangrenzende Duitse grensgebied. Onderweg kunt u genieten van fraaie vergezichten De centrale rustplaats wordt ingericht in de Wilhelminazaal in Bocholtz

Het hele parkoers zal door NOAD voorzien worden van een uitstekende markering.

 

Praktische informatie:

  • Starttijden:

24 km              07.30 – 11.00 uur

18 km              07.30 -  12.00 uur

6 en 12 km      07.30 -  14.00 uur      

  • Inschrijven kan van 07.30 tot 14.00 uur in Brasserie Perron 4, Stationstraat 20 Simpelveld (bij het station)
  • Het inschrijfgeld bedraagt voor leden van erkende wandelsport organisaties € 1,50. (€1,75 met sticker). Overige deelnemers betalen € 2,50.
  • IVV stempel is aanwezig
  • Inlichtingen bij:

Chris Gijselaers, tel. 06-15937786

Website: www.wsv-noad.nl             Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.